Direkte salg

“Direkte salg – Hvis du ønsker at tiltrække flere kunder til din virksomhed, men ikke har tid eller lyst til at håndtere salgsarbejdet selv, så lad os tage over!”

Vi benytter følgende metodik: 

1. Målgruppeudvælgelse

Det første skridt er at identificere, hvem vi skal kontakte. Faktisk ligger en stor del af salgsarbejdet i at vælge den rette målgruppe, inden vi når frem til den potentielle kunde. Det er afgørende at vælge en relevant og præcis målgruppe. Det kan være blandt eksisterende kunder eller helt nye emner. Hvis du allerede ved, hvem der skal kontaktes, er det godt. Hvis ikke, hjælper vi dig med at finde interessante og relevante emner. Du vil have fuldt overblik over, hvem vi ringer til, og du kan også fjerne uønskede kontakter fra listen.

2. Koncept og manuskript

Vi samarbejder om at udarbejde et koncept og et manuskript, som du får mulighed for at rette til. Sammen skræddersyer vi det rigtige tilbud til kunden. Det er vigtigt, at du kan stå inde for budskabet, så din virksomhed fremstår troværdig over for kunden.

3. Salgsindsatsen

Når det indledende arbejde er udført, tager vi kontakt til de aftalte emner og gør vores bedste for at sælge dit budskab på den rette måde. Når vi opnår en salgslukning, bekræfter vi det og leverer dermed et “færdigt salg” til dig.

Hvis du søger efter en professionel, der kan håndtere direkte salg for din virksomhed, så kontakt Thomas Madsen i dag, og lad os få en samtale om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi klarer det hele, så du kan fokusere på det, DU er god til!

Hjælp til direkte salg?

Giv os et ring eller send en mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde.