Om os

Hos TM Management prioriterer vi gennemsigtighed højt. Vi tror på at være åbne omkring økonomiske forhold, og derfor lægger vi ikke skjul på, hvor meget vi tjener, og hvad du som agent kan forvente at tjene. Vi mener, at denne åbenhed er afgørende for at opbygge et tillidsfuldt samarbejde.

Vi er dedikerede til at skabe en positiv arbejdsoplevelse for vores telemarketingagenter og sikre, at de har de bedste forudsætninger for succes. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere specifik information om vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte os direkte. 

Thomas Leerberg Madsen

Thomas Leerberg Madsen

Ejer & administrerende direktør

tm@tm-management.dk

+45 22 60 10 10

“Jeg grundlage TM Management med det formål at hjælpe dygtige sælgere, herunder mig selv, med at få den største bid af kagen i forhold til betalingen fra kunden. Jeg har altid været frustreret over, at   telemarketingsbureauerne ofte underbetaler deres sælgere. Derfor tilbyder vi hos TM Management vores sælgere størstedelen af salgsværdien. Dette kan lade sig gøre, fordi vores omkostninger er meget lave. Som et resultat af dette kan vi tiltrække de bedte kandidater til vores team, da vores sælgere kan tjene betydeligt mere end hos de traditionelle telemarketingsbureauer.”