Mødebooking

Mødebooking – Oplever du udfordringer med at tiltrække kunder til din virksomhed? Eller har du ikke selv tid eller lyst til at håndtere mødebooking?

Lad os træde til og hjælpe med at finde potentielle kunder til din virksomhed! Vi skaber konceptet i fællesskab. Du vil være med til at udvikle konceptet for vores opkald. Du vil lytte til de første samtaler og have fuld tillid til det, der bliver sagt til dine potentielle kunder.

 

Vi finder den rette strategi! Samarbejdet starter med en velafprøvet proces. Vi hjælper dig med at identificere, hvem der skal kontaktes og hvorfor. Du vil naturligvis være involveret i hele processen og have fuldt kendskab til, hvem vi ringer til – og hvem vi ikke kontakter. Herefter beder vi dig om at fortælle om din virksomhed og hvad du kan tilbyde dem, som vi senere vil kontakte:

 

  • Hvad ønsker du at opnå med dem?
  • Hvad kan de få ud af dit tilbud?
  • Hvordan kan vi forklare det på en måde, der vækker deres interesse?
  • Hvorfor bør de acceptere dit tilbud?
  • Hvad vil de få ud af et møde med dig?

Sammen udarbejder vi et manuskript, som vi afprøver med det samme, mens du lytter med. Du får mulighed for at rette til, og sammen skærper vi tilbuddet til kunden. Dette giver dig en god fornemmelse for, hvad der bliver sagt i salgsmomentet og sikrer, at du kan stå inde for budskabet. Hvis vi ikke kan finde en tiltrækkende krog, kan det være, at den ikke er der. Og hvis vi ikke kan finde den, takker vi høfligt nej til opgaven.

Hjælp til mødebooking?

Giv os et ring eller send en mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde.