Leadgenerering

Leadgenerering – Ønsker du at effektivisere dit salgsarbejde og kun bruge tid på potentielle kunder, der er virkelig interesserede i din virksomheds tilbud?

Lad os hjælpe med at skaffe de leads, som I kan arbejde videre med! Leadgenerering handler om at tiltrække kunder til din virksomhed, og det kan være tidskrævende at finde vej til de relevante potentielle kunder, som I ønsker at konvertere til reelle kunder. Ved at overlade forarbejdet til os kan jeres interne sælgere bruge deres tid mere optimalt. Lad os tage det hårde arbejde på os Hos Focus kan vi assistere jer med at finde de rette kontakter:

  • Vi screener markedet for at finde kvalificerede leads, der opfylder jeres krav.

 

  • Baseret på vores dialog med jer om målgruppens præferencer genererer vi en bruttoliste, som vi kontakter. Vi filtrerer derefter alle de emner fra, der ikke viser interesse for jeres tilbud.

 

  • Herefter sender vi de varme leads – dvs. de interesserede emner – videre til jer, og I tager over med det videre salgsforløb. På den måde bruger I kun jeres tid og energi på emner, der gerne vil høre mere om jer og jeres tilbud.

 

Ønsker I hjælp til at finde potentielle kunder, der viser interesse for jeres virksomhed? Så tag kontakt til Thomas Madsen og aftal en leadgenereringsløsning!

Hjælp til leadgenerering?

Giv os et ring eller send en mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde.