Økologiomlægning
“Når du arbejder med os, får du mere end bare en højere økologiprocent.”
I Haaning & Merrald har vi stor erfaring med at hjælpe institutionskøkkener i kommuner med økologisk omlægning. Det gælder hele processen fra ansøgning af projektmidler til gennemførsel af omlægningen med kurser og projektledelse. Vi har en holistisk tilgang, hvor vores metoder baserer sig på en egentlig omlægning af køkkendriften frem for bare at konvertere indkøb til økologiske alternativer. Det betyder blandt andet, at køkkenerne kan indkøbe mere økologi for samme budgetter, og så er der en række andre fordele, som alt i alt giver mere end blot økologi i gryderne.
Med en økologiomlægning får I også:
Et mere klimavenligt måltidstilbud
Mindre madspild
Højere kulinarisk kvalitet
Øget køkkenfaglighed og mere egenproduktion
Faglig stolthed og gladere personale
Tilfredse spisende
Hjælp til grøn forandring?
Giv os et ring eller send en mail, hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde.